+44 131 5070 410 info@istomedia.gr

Γνώμες πελατών

Πώς να σας ευχαριστήσω για την επαγγελματική δουλειά και την ταχύτατη βοήθειά σας; Δεν θα τα καταφέρναμε τόσο καλά και γρήγορα χωρίς εσάς!

Έλενα Ανδρούτσου

Communications Manager, Zeus Capital Managers

Και πάλι υπερ-ευχαριστώ για την υπομονή στις ιδιοτροπίες μας και για την ποιότητα του αποτελέσματος, η οποία μας κάνει περήφανους για τις υπηρεσίες που (μας επιτρέπετε να) προσφέρουμε στους φοιτητές μας – μπορεί να ακούγεται κάπως βαρύγδουπο, όμως είναι αλήθεια.

Βασίλης Παυλόπουλος

Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Αθηνών

Συγχαρητήρια, και σας ευχαριστώ πολύ για την καλή συνεργασία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Ίλια Κοντού

KTM Hellas

Αφότου η Istomedia επανασχεδίασε την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί σημαντικά. Επίσης, δεχόμαστε πολύ μεγαλύτερο αριθμό μεγάλων παραγγελιών.

Peter Close

Ιδιοκτήτης, Scalewatcher

Όλοι γνωρίζουμε πως το δυσκολότερο ταξίδι είναι από την πολυπλοκότητα προς την απλότητα. Μετά από πολλούς μήνες σκληρής εργασίας, διαλόγου, τεχνογνωσίας και ταλέντου, πρέπει να πω σε όλους σας πόσο ευχαριστημένος είμαι με το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ. Μια και ο νέος ιστοχώρος αποτελεί το εφαλτήριο για περισσότερα ταξίδια μαζί, στηρίζομαι επάνω σας για να τροφοδοτήσετε αυτό το σούπερ-κουλ και ζωντανό ιστοχώρο!

Νίκος Μάνεσης

Συγγραφέας, οινοκριτικός, Greek Wine World

Όταν συνεργάζεσαι με μια εταιρεία πληροφορικής ή σχεδιασμού ιστοσελίδων, δεν περιμένεις με τίποτα τη φιλική προσέγγιση και την άριστη συνεννόηση που προσφέρουν η Ηλέκτρα και ο Νικόλας. Έχοντας στο παρελθόν υπάρξει πελάτης θυγατρικών εταιριών μεγάλων διαφημιστικών, η άμεση ανταπόκριση, η δημιουργικότητα και η συνέπεια της istomedia μας κέρδισε. ‘Αλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τη μεγάλη επισκεψιμότητα που παρουσιάζει το site που έχει κατασκευάσει για εμάς η istomedia. Η συνεργασία μας διατηρείται επιτυχώς από το 2001 και έχει διευρυνθεί με την κατασκευή ενός e-newsletter, κατασκευή διαφημιστικών banners, μηνιαία status reports κ.λπ.

Δάφνη Φουντουκάκου

Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας,, Σχολές ΣΒΙΕ

Δημιουργούν φιλικό περιβάλλον με τους συνεργάτες τους και επιτυγχάνουν άριστη επικοινωνία. Είναι πάντα συνεπείς, άκρως συνεργάσιμοι και φυσικά δημιουργικοί.

Νατάσσα Τσιρίκου

IST / University of Hertfordshire

Η επαγγελματική εμπειρία της Istomedia διαβεβαιώνει αποτελεσματικές και όμορφες λύσεις για την εταιρική παρουσίαση στο διαδίκτυο, από τις πιό απλές μέχρι τις σύνθετες εφαρμογές. Η προσωπική τους επαφή με τον πελάτη διασφαλίζει την ικανοποίηση των αναγκών του και την ευχάριστη συνεργασία. Τέλος, είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τεχνικές που χρησιμοποιούνται και τις εξελίξεις, είτε σε διαδικτυακή τεχνολογία, είτε στη κατασκευή βάσεων δεδομένων.

Μ. Φιλιπόππουλος

Ιδιοκτήτης, Process Engineering Solutions

Τα ντιβιντί σας από τις εφημερίδες είναι πολύ καλά! Όλα μου άρεσαν, θα τα πάρω όλα! Μπράβο σας!

Κυριάκος Δριβάκος, ετών 8

Fax που λάβαμε από τον Κυριάκο Δριβάκο, ετών 8, για το CD της Μελέτης Περιβάλλοντος που διένημε η εφημερίδα "Έθνος"